Opdrachtnemer, maar vooral partner

Ons dna

Onze visie is om aangenomen projecten niet alleen volgens contract te realiseren, maar u als opdrachtgever een probleem uit handen te nemen en uw project met de best mogelijke zorg te voltooien. Kenmerkend voor onze manier van werken zijn korte communicatielijnen vanuit een teamgedachte, een vaste contactpersoon en altijd gewaarborgde continuïteit van uw project. Wij zien onszelf niet alleen als opdrachtnemer maar vooral als partner die aan uw zijde staat.

Onze kracht ligt in onze brede benadering, kennis en ervaring van verschillende disciplines. Dit stelt ons in staat om steeds een stap vooruit te denken in het project. Kortom: een betrouwbare partner met oog voor uw belangen.

VACATURE
Junior projectleider infra voor D&C projecten

Heb jij een passie voor de infrasector én ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? In verband met een groei van onze orderportefeuille zijn we op korte termijn op zoek naar een junior projectleider voor D&C projecten. Een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid!

Organisatie
Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management richt zich op de realisatie van de complete infrastructuur op basis van de contractvorm Design & Construct. Hierbij nemen wij het gehele project van ontwerp tot realisatie risicodragend op ons. Naast de integrale realisatie van projecten worden wij ook gevraagd om grootschalige projecten te managen. In beide gevallen vertalen wij complexe vraagstukken, samen met onze opdrachtgevers, naar heldere en realistische oplossingen.

Functieomschrijving
Als (junior) projectleider ben je een belangrijke spil in de organisatie. In nauwe samenwerking met de afdeling Ontwerp en Engineering worden veelal Design & Construct projecten gerealiseerd. Als projectleider dien je zelfstandig projecten uit te voeren op een zo efficiënt mogelijke wijze en binnen het budget, waarbij een tevreden klant op nummer één staat.

Naast de taak als projectleider ben je medewerker van het bedrijfsbureau waarbij je de projectgebonden inkoop, uitbesteding van de projecten verzorgt maar ook de financiële bewaking van de projecten in de voorbereiding en uitvoering. Er wordt verwacht dat je zelfsturend bent en dat je snel kunt schakelen tussen taken. Je bent iemand met passie voor het werk in de infrasector.

•    HBO werk- en denkniveau;
•    Oog voor kwaliteit;
•    Je ziet kansen en risico’s;
•    Je bent proactief en resultaatgericht, waarbij een kostenbewuste houding
     altijd aanwezig is:
•    Teamspeler;
•    Uitstekende communicatieve vaardigheden;
•    Accuraat en passie voor het vak.

Heb je vragen over de vacature of interesse om onze nieuwe collega te worden?

Neem dan contact op via onderstaande button of stuur een e-mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bezoekadres

Fahrenheitstraat 22
6003 DC Weert


T. 0475 317 452
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Postadres

Postbus 2737
6030 AA Nederweert

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag | 09.00 - 18:00
Zaterdag en zondag gesloten

Volg ons op social media